4 April 2018

U bent ongetwijfeld reeds bekend met de Hive-IO (voorheen Atlantis Computing) USX oplossing die ervoor zorgt dat de beschikbare opslag voor uw applicaties flexibel, snel eenvoudig en betaalbaar wordt.

Optimize with Hive USX!

Nieuw voor de meeste is de Hive-IO Fabric oplossing, een all-in-one platform voor optimale opslag, hardware virtualizatie, VM beheer en een broker als één simpele software stack. 

Transform with Hive Fabric!

Tijdens de technische Deep Dive sessie op woensdagmiddag 4 april bij HNK Den Haag zal Andy Mitchel van Hive-IO ingaan op de (technische) mogelijkheden van dit platform. Alle onderdelen komen aan bod, zoals ubiquitous hypervisor met clusterbeheer, accelerated opslag, virtuele machines en containers, VM brokers, etc. etc. Ook zullen we ingaan op de (kosten, performance en beheer) voordelen van de inzet van Hive Fabric ten opzichte van de gebruikelijke multi-vendor platformen die veelal voor PaaS, VDI, Virtual Server en Virtual application infrastructuren worden gebruikt.

De Technical Deep Dive is toegankelijk voor alle technische medewerkers (engineers, consultants, product managers, beheerders) van partners, zowel MSPs met een eigen datacenters als VARs die datacenters van klant beheren of opzetten. 

Inschrijfformulier HiveIO Technical Deep Dive
Bedrijfsnaam*
Type Organisatie*
Aanhef*
Voornaam*
Achternaam*
Functie*
E-mail*
Telefoon*
Mobiel
Aanvraag
Evenement/actie
Top