Collaboration - samenwerking is alles!

Bijna niets heeft de samenwerking in de onderneming zo revolutionair veranderd als de moderne collaboration tools. Ze besparen tijd en maken teamwerk mogelijk, zonder dat de betrokkenen op dezelfde locatie (of zelfs land) hoeven te zijn; een functionerende internetverbinding is het enige wat nodig is. Met collabortion tools kunnen bijvoorbeeld ideeën in mindmapping tools ontworpen en gedeeld worden, discussies via instant messenger aangegaan worden, video- en audio-conferencing-diensten gebruikt worden en de projectvoortgang via tools bewaakt worden. Ook kunnen workflows en procedures omtrent kennisdeling worden geautomatiseerd. Wie de volledige verscheidenheid aan moderne collaboration tools consequent gebruikt en combineert kan arbeidsprocessen optimaliseren en een grote hoeveelheid tijd en geld besparen.

Voor een succesvol team zijn goede en betrouwbare collaboration tools onontbeerlijk. Wij bieden verschillende collaboration tools aan voor een perfect afgestemde samenwerking.

Development - ontwikkeling key!

Development/ontwikkeling van applicaties is de basis van nagenoeg elke infrastructuur, want applicaties zijn natuurlijk dé toegangspoort voor gebruikers. Het begint dan ook allemaal bij het ontwerpen van de omgeving en applicaties en loopt door via het testen, uitrollen en onderhouden. SmartBear helpt software teams met het creëren van 's werelds beste applicaties en de API's door te zorgen voor kwaliteit in elke stap van de levenscyclus, vanaf de eerste regel van de code, tot het in productie brengen en elke test in tussendoor. En met het Cloudflare ontwikkelaarsplatform kun je deze (serverless) applicaties en code onmiddelijk wereldwijd uitrollen, zonder enige additionele investeringen.

Alles leidt tot productiviteit

De meeste tools en producten binnen de Collaboration & Dev (Samenwerking en ontwikkeling) dienen één belangrijk doel: productiviteit. Het helpt processen te structureren en te automatiseren, waardoor de organisatie makkelijker en sneller kan werken. Door goed werkende en efficiënte tools in te zetten kunnen medewerkers meer doen in minder tijd. Zeker met de huidige manier van hybride werken (afgewisseld thuis, op kantoor, bij de klant of ergens anders), is het verbeteren van de productiviteit met behulp van IT onmisbaar geworden.

 

Binnen het Cloudflare assortiment zijn diverse oplossingen die een bijdrage leveren aan de samenwerking, ontwikkeling en productiviteit. Of je nu als applicatie- of website ontwikkelaar op zoek bent naar een snelle wereldwijde distributie van (serverloze) code, het vereenvoudigen (en tegelijkertijd beveiligen) van remote werken door complexe VPNs te vervangen of de algemene snelheid, toegangelijkheid en betrouwbaarheid van websites, API's en applicaties wil verbeteren. 

Lees ook ons blog over de voordelen van geautomatiseerd testen bij website-ontwikkeling.

Samenwerken en direct de productiviteit verhogen door middel van digitalisatie is zowel bij bij remote werken als bij traditionele kantooromgevingen belangrijk. Of het nu gaat om het gezamenlijk werken aan één enkel PDF document, het invullen van e-formulieren of het verzamelen van elektronische handtekeningen. Één oplossing kan u helpen slimmer, sneller en flexibeler te werken, vanuit welke locatie of locaties dan ook. Het is namelijk nog nooit zo eenvoudig en effectief geweest als met Nitro Pro en eSign!

Download direct een 14 dagen proeflicentie!

Smartbear levert diverse oplossingen voor het gezamenlijk ontwikkelen, functioneel testen, performance testen en performance monitoring voor API's, zowel mobiel, via het Internet als voor de Desktop. Alleen al het automatiseren van testen voor de ontwikkelde applicaties of websites levert een verbetering in effectiviteit, efficiëntie en productiviteit. Ook het eenvoudig en efficiënt samenwerken van teams op alle vlakken van source code tot API design tot het testen levert daar uiteraard ook een significante bijdrage aan.

Lees ook ons blog over de voordelen van geautomatiseerd testen bij website-ontwikkeling.

TeamViewer is natuurlijk dé leverancier om toegang op afstand te verlenen en daarmee productief te blijven waar je ook bent; de bestanden en programma’s op je computer zijn met een paar klikken beschikbaar. Ook support op afstand is daarmee snel en simpel te regelen. Support op afstand, toegang op afstand en online-samenwerking zijn niet gewoon modekreten; ze dragen écht bij aan de productiviteit van medewerkers. Mensen hebben de technologie van TeamViewer al miljarden keren gebruikt op momenten waar afstand en tijd hen anders belet zouden hebben om hun doelen te bereiken.

Check alle opties van TeamViewer!

Top