Speciaal voor onze partners in het Zuiden!

Dinsdag 7 mei 2019 te Montfort

Speciaal voor onze partners in het Zuiden van Nederland en Oosten van België, dit keer een Bitterballen Sessie in het Zuiden van Nederland, namelijk in Montfort. Zoals je van ons gewend bent ook daar uiteraard zonder al te veel commercie, geen blabla en ook geen stropdassen! Wat dan wel? Een informele setting mét en vóór techneuten en technisch-georiënteerden van partners en leveranciers. 

Beheer, Optimalisatie, Beveiliging en Ontsluiting in één middag

In samenwerking met 3 van onze vooraanstaande leveranciers de juiste ICT fundering creëren voor een optimale IT Eindgebruikerservaring vullen we jouw middag in met korte, krachtige en dynamische sessies en vele 1-op-1 gesprekken en netwerkmogelijkheden. In de sessies van hoogstens 15 minuten heb je de basis informatie van de oplossing en kun je bepalen of het voor jou interessant kan zijn. De rest van de middag en tijdens de BBQ kun je dan uiteraard nog verder praten, een demo krijgen of een discussie opstarten met de leverancier, Prianto of collega's.  

Het informele programma van de middag ziet er als volgt uit:

15.00 - 15.45 Inloop en ontvangst met Limburgse Vlaai!

15.45 - 16.30 Start activiteiten en introductieronde

16.30 - 19.00 Doorlopende netwerkborrel 

 

Tijdens de netwerkborrel:

- Korte leverancier sessies "on demand" van Liquidware (Perparim), DeviceTrust (Jens) en AppiXoft (Dennis)

- "Better together" sessie van diverse Prianto producten door Michael Baars.

- Eerste blik op de Prianto Consultancy Toolkit....

- BBQ (hapjes en drankjes) 

 

Kortom een middag die je als technisch specialist geïnteresseerd in een optimale IT eindgebruikerservaring die je niet mag missen. Schrijf snel in met onderstaand inschrijfformulier !

 

Inschrijfformulier BS - 7 mei 2019
Bedrijf*
Aanhef*
Voornaam*
Achternaam*
Functie*
E-mail*
Telefoon*
Land*
Type organisatie
Evenement/actie
Aanvraag

Scense van AppiXoft is al jaren bekend als een eenvoudig te gebruiken en efficiënte workspace management en applicatie levenscyclus oplossing. Het Scense platform transformeer elke PC of laptop tot een persoonlijk en op maat gemaakte werkplek met universele toegang, gebaseerd op de omgeving van de gebruiker. Hierbij adresseert Scense alle IT beheersuitdagingen gerelateerd aan virtuele en fysieke desktops en laptops, applicatie virtualisatie en applicatie distributie.

Speciaal voor deze sessie laat Dennis van AppiXoft jullie alvast een preview zien van hun aankomende "Workspace out of the Cloud" oplossing!

Met deviceTRUST wordt (binnen de virtuele sessie) niet alleen bekend welke gebruiker of vanaf welk IP adres de gebruiker inlogt, maar ook belangrijke informatie van de device - lokaal of remote - is beschikbaar. Dit ongeacht de locatie, het netwerk of andere onderliggende infrastructuur. Door deze volledige transparantie en naadloze integratie met bestaande VPN's en infrastructuren is niet alleen de implementatie, maar ook de toepasbaarheid simpel.

Jens van deviceTRUST zal uitleggen (Engels) hoe deviceTRUST uitstekend met Amazon, Igel en FSLogix (samen)werkt!

Liquidware is dé toonaangevende software leverancier van desktop transformatie oplossingen voor het beheer van Windows desktops op elk desktop platform, inclusief fysieke Windows werkplekken, VMware Horizon, Citrix XenApp en XenDesktop virtuele desktops, Amazon Workspaces en desktops gehost op cloud-platforms zoals Amazon, Google en Microsoft Azure.

Nieuw in ons assortiment, en een uitstekende aanvulling op bv. Scense en FSLogix! Perparim van Liquidware komt jullie informeren.

Top