Nieuws

Het laatste nieuws

Op deze pagina informeren wij u uitgebreid over nieuwe producten en releases van onze fabrikanten, relevante marktontwikkelingen, persberichten en persartikelen alsmede aanbiedingen en acties die lopen. 

14-06-2019

IT Administrator Test: The deviceTRUST software aims to regulate access. It works as an extension for virtual desktops and terminal servers based on...

Lees meer
05-06-2019

Een nieuw partnerprogramma en betere kortingen voor resellers....ook voor jou! Vraag meer info aan via het partnerformulier!

Lees meer
29-05-2019

Speciale What's The Future Editie (27 juni 2019 te Hoek van Holland) met alle informatie, sponsoren en activiteiten in één overzicht.

Lees meer
27-05-2019

Scan je Active Directory en File Server en ontvang een gratis risico-rapport mét aanbevelingen! Voor het echte werk...SolarWinds Access Right Manager!...

Lees meer

Twitter feed

Ontwikkelingen in de IT gaan snel en zowel wij als Distributeur als u als reseller wil graag op de hoogte blijven van ontwikkelingen. Voor algemene ontwikkelingen bij ons, onze fabrikanten en in onze markt houden we u op de hoogte via ons twitter-account . 

Top