FourKeep bevestigt de kracht van No-Code Development met WEM

03-09-2019

Met No-Code Development van WEM kunnen applicaties ontwikkeld worden, zonder de gebruikelijke (hoge) kosten en met ingebruikname binnen enkele weken.

 

In samenwerking met de bekende en betrouwbare distributeur Prianto is Fourkeep officieel partner geworden van WEM. Deze keuze is gemaakt door FourKeep omdat WEM één van de meest interessante no-code platforms is. De klant betaalt namelijk alleen voor het daadwerkelijke gebruik van de software. Dit zorgt ervoor dat klanten niet vastzitten aan (dure) licentie constructies en het hierdoor bijvoorbeeld ook heel aantrekkelijk wordt om de meest simpele bedrijfsprocessen te automatiseren. In de huidige markt waarbij voorsprong op concurrenten essentieel is, kunnen we niet doorgaan met software ontwikkeltrajecten die soms maanden/jaren duren. Met WEM doen we dit anders…en is het mogelijk om vele malen sneller en goedkoper applicaties in de markt te zetten.’

Bryan Diemel, Founder, FourKeep: ‘Momenteel is onze eerste applicatie in productie genomen. Dit is een declaratie app, waarin medewerkers hun declaraties kunnen indienen en met de accountant kunnen delen. Dit proces is soepel verlopen, de mensen binnen FourKeep komen zelf uit de wereld van IT en begrijpen heel goed dat het luisteren en meedenken met een klant van groot belang is. Zo kunnen kosten bespaard worden en kan de applicatie volledig naar de wens van de gebruikers ingericht worden. Deze applicatie hebben we in een tijdsbestek van twee weken gerealiseerd en gelanceerd. Daarbij komt dat voor ons Prianto dé betrouwbare distributeur is waarop wij kunnen bouwen. Zij hechten veel waarde aan het opzetten van een partner community wat voor iedere partner essentiële toegevoegde waarde brengt.’

Marcel Mayer, Commercieel Directeur, Prianto Benelux: "Fourkeep is ontstaan uit een groep Business Consultants, Software Developers en, niet onbelangrijk, -Testers. Prianto heeft al lange tijd een relatie met deze organisatie op met name het laatste vlak. En mede door deze samenwerking vanuit Nekst IT kwam het No-Code platform van WEM steeds vaker ter sprake waarna, met de komst van Bryan Diemel, Fourkeep was geboren. Onder het motto “Practice what you Preach” en “Eerst Zien dan Geloven” heeft Fourkeep in korte tijd een declaratieapp gemaakt voor hun eigen consultants en was de keuze voor het WEM No-Code Platform snel gemaakt. Fourkeep past perfect in de Prianto / WEM community die op dit moment gestaag doorgroeit naar een volwaardig kennisplatform voor het snel ontwikkelen (#RAD) en in gebruik nemen van maatwerk (SaaS) applicaties”.

Over Fourkeep: Onze focus ligt op no-code software development waarmee versneld software ontwikkeld wordt. Deze manier van ontwikkelen is binnen de Agile werkwijze zeer interessant. Het is voor organisaties belangrijk om binnen een kort tijdsbestek werkende software te creëren, zodat implementatie in de markt snel kan plaatsvinden. Wij doen dat voor jou! Onze developers zijn in staat om in enkele weken een applicatie te bouwen en in productie te nemen.

Prianto Benelux is dé “personalized knowledge” distributeur met een focus op het creëren van een optimale IT gebruikerservaring met de drie-eenheid van data, applicaties en presentatie interface. Hiermee worden onder andere essentiële competenties als beheer, optimalisatie, beveiliging en ontsluiting ingevuld. Onze doelstelling is om op een toekomstgerichte en gepersonaliseerde wijze visie, innovatie, kennis, services en producten te leveren aan het IT-kanaal in de Benelux. Onze kernwaarden (hoogwaardige kwaliteit, marktconformiteit en geen ’13-in-een-dozijn’ producten) realiseren voor onze partners en hun klanten onderscheidend vermogen en continuïteit. 

Over WEM: Voor het maken van bedrijfskritische applicaties, kunnen organisatorische processen in WEM simpelweg in een flowchart gemodelleerd worden. WEM biedt point-en-click integratie met standaardprotocollen, zoals REST, SOAP en OData. Alle ingebouwde toepassingen zijn webgebaseerd en omvatten hosting, onderhoud, beveiliging, infrastructuur, back-up, service levels, opslag en disaster recovery. Ga zelf kosteloos aan de slag of vraag een gratis demo aan.

Top