Onafhankelijk onderszoeksbureau noemt Bitdefender een leider in eindpuntbeveiliging.

25-06-2018

Forrester Research noemt hen leider in de Q2 2018 Forrester Wave ™ -evaluation of Endpoint Security Suites. Als onderdeel van deze evaluatie ontving Bitdefender GravityZone de hoogst mogelijke scores in platformondersteuning, product roadmap en partnerkanaal.

Volgens het Forrester-rapport: "Bedrijven willen een suite voor eindpuntbeveiliging die effectief moderne bedreigingen tegenhoudt zonder de complexiteit te vergroten. Ook het vertrouwen in de leverancier, zowel als strategisch partner als databeheerder, is essentieel." Het rapport vermeldt ook: "’Één van de belangrijkste onderscheidende factoren van Bitdefender is het bereik van het  sensor-netwerk (via de eindpunten)." Het rapport stelt ook dat: "Klanten rapporteren tevens bovengemiddelde preventiemogelijkheden en een minimale invloed op de gebruikerservaring.“

Bitdefender GravityZone is een geïntegreerde, gelaagde next-gen eindpuntbeveiliging en een gebruiksvriendelijk detectie- en reactieplatform, dat bedrijven nauwkeurig beschermt tegen zelfs de meest ongrijpbare cyberbedreigingen. Meerdere verdedigingslagen in één geïntegreerd platform bieden sterke preventie en geautomatiseerde reacties, om te voorkomen dat een vals alarm of triviale bedreigingen onnodig extra werk veroorzaken.

Forrester heeft slechts 15 leveranciers opgenomen in de beoordeling die allen voldeden aan de drie belangrijkste criteria: "Ze hadden een complete beveiligingssuite dat eindpuntbedreigingen kan voorkomen, detecteren en oplossen."

"Door naar de cloud over te stappen, hadden we een product als Bitdefender nodig dat gemakkelijk kon worden beheerd en geïmplementeerd via een enkele console", zegt Lance Harris, Chief Information Security Officer van Esurance. "In tegenstelling tot andere nichegerichte producten biedt Bitdefender een holistische, gelaagde oplossing met endpoint detection response (EDR), antivirus, anti-malware, behavior learning en patchbeheer die allemaal met elkaar zijn geïntegreerd."

Bitdefender heeft meer dan 600 engineers en onderzoekers die voortdurend toezicht houden op en het wereldwijde netwerk van meer dan 500 miljoen eindpunten scannen naar nieuwe bedreigingen. Het team verzamelt de gegevens om precies te identificeren wat er gebeurt, waardoor de ontwikkeling van nieuwe technologie mogelijk wordt die uitdrukkelijk is ontworpen om nieuwe, opkomende cyberdreigingen te beperken.

"Wij geloven dat onze plaatsing als leider en de scores die we in het Forrester Wave rapport hebben ontvangen een erkenning zijn voor de uitmuntende oplossing die Bitdefender GravityZone is. Namelijk een geïntegreerd en eenvoudig te gebruiken eindpuntbeveiligingsplatform voor alle niveaus en alle behoeftes van zakelijke klanten." zegt Harish Agastya , VP van Enterprise Solutions bij Bitdefender.

Of het nu fysiek of virtueel is, een combinatie van on-premise en private of public cloud, GravityZone biedt organisaties een veel sneller en efficiënter risicobeheer. In tegenstelling tot traditionele leveranciers, die veelal pre-virtualisatie en pre-cloud ontworpen zijn, is Bitdefender GravityZone speciaal ontwikkeld met de Virtuele en Cloud wereld als basis. Het combineert alle vereiste beveiligingeisen tot één enkel platform, waardoor de kosten van het inzetten van een vertrouwde omgeving voor alle eindpunten worden verlaagd.

 

Download hier de volledige Q2 2018 Forrester Wave ™ -evaluatie van Endpoint Security Suites

Klik hier om als partner mee te doen aan het webinar op dinsdagmiddag 26 juni.

Top