Microsoft neemt FSLogix over!

20-11-2018

Gisteren is er weer eens een grote overname bekend gemaakt...na wederom aan de wieg te hebben gestaan van een disruptieve technologie en met Prianto al 3 jaar in de Benelux de toegevoegde waarde te hebben verkondigd, werd gisteren bekend dat Microsoft FSlogix heeft overgenomen.

Dit is natuurlijk een leuke bevestiging dat we de afgelopen jaren een technisch pareltje hebben mogen aanbieden samen met onze toegewijde partners en wij verwachten dat Microsoft FSlogix natuurlijk gaat inzetten in de eigen Cloud-desktop oplossing en Microsoft 365.

En wat nu?

Na contact met onze lokale FSLogix vertegenwoordiger Michel Roth, kunnen wij mededelen dat op dit moment er geen enkele verandering is in prijsstelling, product of marges voor FSLogix. Alle klanten die nu kopen of verlengen zullen van de dezelfde service worden voorzien en met dezelfde voorwaarden; uiteraard verkrijgen ook alle bestaande klanten zoals normaal support.

Maar voor hoe lang?

De kans is natuurlijk groot dat er in de (nabije?) toekomst wel het één en ander gaat wijzigen, maar op dit moment is het echter nog niet helemaal duidelijk hoe specifieke sales- en support vraagstukken zullen worden ingevuld. Tot dat duidelijk is, zijn we natuurlijk nog steeds voor jullie bereikbaar en beschikbaar.

Regel het vandaag nog!

Heb je uitstaande offertes voor uitbreidingen, upgrades of nieuwe klanten of aankomende verlengingen/renewals, regel het vandaag nog! Je bent nu nog gegarandeerd van de huidige voorwaarden voor jou als partner en voor je klanten 

Kan ik hier nog meer uit halen?

Ja natuurlijk! Aangezien het koppelen van Microsoft aan een product meestal betekent dat er vanuit de markt door de betere naamsbekendheid ineens ook meer interesse ontstaat, is dit natuurlijk een kans voor IT consultancy bedrijven en Value Added Resellers. Als Prianto ondersteunen wij je graag bij het invullen van zowel commerciële als technische vragen en kunnen je uiteraard middels training snel up-to-speed krijgen. Indien er momenteel een implementatie project loopt, willen jullie natuurlijk verzekerd zijn van de door ons opgebouwde ervaring. Deze specifieke kennis kunnen wij middels een consultancy-dienst aanbieden. Indien gewenst kan deze ondersteuning bij projecten on-site worden verzorgd, maar gezien onze ervaringen is remote ondersteuning vaak afdoende.

Neem contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden op deze vlakken zijn!

 fslogix(at)prianto.nl

Top