Prianto sluit distributieovereenkomst met Liquidware

21-02-2019

Dé desktop transformatie oplossingen van Liquidware realiseren een nog betere gebruikerservaring op alle type werkplekken én IT fundering voor het beheer van Windows Desktops op elk platform.

Met als basis nog steeds het realiseren van  een optimale gebruikerservaring én tegelijktijdig de juiste IT fundering creëren is Prianto een overeenkomst voor de Benelux aangegaan met Liquidware. Liquidware, sinds 2017 in Nederland en die zich richt op gebruikerservaring en performance monitoring, heeft in de afgelopen jaren een snelle groei doorgemaakt. Door de samenwerking met “Personalized Knowledge” distributor Prianto kan de groei gecontroleerd doorgezet en uitgebreid worden en worden de desktop transformatie oplossingen via het partnerkanaal voor iedere organisatie bereikbaar.

 

Rashied Akrum, Managing Director-CEO bij Prianto vertelt: “Wij waren reeds een tijd op zoek naar een oplossing die zowel het Beheer, Optimalisatie en Ontsluiting van IT omgevingen kan realiseren en mede door de recente overnames als RES en AppSense door Ivanti en FSLogix door Microsoft, is er duidelijk behoefte bij onze partners en hun klanten voor een oplossing die nét even iets meer biedt. Liquidware is de State-of-the-art softwareleverancier wiens oplossingen breed inzetbaar zijn voor elke Windows desktop op elk platform, inclusief fysieke Windows werkplekken, VMware Horizon, Citrix XenApp en XenDesktop virtuele desktops, Amazon Workspaces en desktops die gehost worden op cloud-platformen zoals Amazon, Google en Microsoft Azure. Maar voor andere organisaties kunnen de drie verschillende oplossingen (ProfileUnity, FlexApp en Stratusphere) ook uitstekend apart van elkaar ingezet worden. Prianto Benelux voorziet dan ook niet alleen veel vraag, maar ook veel succes in de Benelux voor haar partners met Liquidware.”

Liquidware VP Sales EMEA Morteza Esteki vult aan: “Na de groei van de vraag, onze successen bij eindgebruikers, uitbreiding van ons Benelux-team, erkenning van onze oplossingen door de industrie-experts en het aangan van diverse strategische partnerships, zijn we klaar voor de volgende stap. Prianto Benelux is met haar “Optimale IT Gebruikerservaring” concept en haar zeer gewaardeerde partnerkanaal een perfecte match. Door kennis en expertise van Prianto en haar partners te koppelen aan onze desktop transformatie oplossingen worden veranderingsprojecten geoptimaliseerd, vanaf de analyse tot de migratie tot het beheer.”

 

Over Liquidware – Liquidware is dé toonaangevende software leverancier van desktop transformatie oplossingen voor het beheer van Windows desktops op elk desktop platform, inclusief fysieke Windows werkplekken, VMware Horizon, Citrix XenApp en XenDesktop virtuele desktops, Amazon Workspaces en desktops gehost op cloud-platforms zoals Amazon, Google en Microsoft Azure. Organisaties wereldwijd – voor duizenden gebruikers enwerkplekken - gebruiken Liquidware voor het beheren en transformeren van desktops met minder tijd, meer flexibiliteit, hogere schaalbaarheid en een betere veiligheid. www.liquidware.com.

Over Prianto -Prianto B.V. is dé ‘personalized knowledge’ Value Add  distributeur met een focus op het creëren van een optimale IT gebruikerservaring met de drie-eenheid van data, applicaties en presentatie interface. Hiermee worden o.a. essentiële competenties als beheer, optimalisatie, beveiliging en ontsluiting ingevuld. Onze doelstelling is op een toekomstgerichte en gepersonaliseerde wijze visie, innovatie, kennis, services en producten te leveren aan het IT-kanaal in de Benelux. Kernwaarden als  geen ’13-in-een-dozijn’ producten, hoogwaardige kwaliteit, marktconformiteit, matchen van bedrijfssituaties en doelstelling van zowel partners als hun klanten zijn voor ons leidend. www.prianto.nl.   

 

Top