WTF 2019

What's The Future - Move Forward!

Move Forward naar (nog) betere partnerships!

Stilstand is achteruitgang?!

Stilstand is achteruitgang of is er zonder stilstaan geen vooruitgang mogelijk? Voor beide is wat te zeggen, ook afhankelijk van de context waarin je deze vraag stelt. Één ding is zeker, in onze wereld van technologie wordt niet vaak stilgestaan bij wat we hebben en is alles altijd in ontwikkeling. En ondanks onze reputatie als innovator op productgebied (altijd vooruitkijken) zien wij onszelf graag als vertrouwde partner die stilstaat bij onze samenwerking. Dit kun je bijvoorbeeld ook terugzien in het productportfolio van Prianto; bestaande bewezen producten en nieuwe innovaties, maar aan de andere kant conventionele en vertrouwde partnerships. Dit komt ook terug in onze doelstelling om op een toekomstgerichte en gepersonaliseerde wijze omzet, marge en groei voor ons wederverkoopkanaal te realiseren en tegelijkertijd continuïteit van marktkennis, visie en een innovatiecyclus te leveren aan het IT-kanaal.

Move Forward met Prianto, leveranciers en sponsors

Van 14.00 tot 17.00 uur

Om de snelheid erin te houden nodigen wij onze partners uit om te “speeddaten” met ons, onze fabrikanten en sponsors van WTF. Ben je nieuwsgierig naar een nieuw product? Zoek je een specifieke oplossing? Heb je vragen over de bestaande samenwerking? Wil je wel eens een elevator pitch horen? Ben je benieuwd hoe je een product bij jouw klanten inzet? Heb je een conflict of uitdaging? Is er een project dat je wilt bespreken? Of wil je gewoon eens één-op-één praten? Dat kan allemaal tijdens het speeddaten op het Move Forward evenement. Geen onderwerp is te gek, zolang je de basis kunt bespreken in 15 minuten. Jij bepaalt met wie en met hoeveel fabrikanten via onze speciale app en wij maken de planning.

Achteruit gaan is geen optie….

Van 15.00 tot 18.00 uur

Voor het Move Forward event kun je – na het maken van twee 1-op-1 afspraken – je inschrijven voor een fun activiteit waarbij snelheid en durf centraal staan en waarbij achteruitgaan zeker geen optie is. Je kunt kiezen tussen Blokarten of Powerkiten, beide onder professionele begeleiding. Heb je dus even geen speeddate, dan plan dan jouw voorkeursactiveit in. Een uitstekende gelegenheid om even je hoofd leeg te maken en je samen met anderen vooruit te bewegen. Spreekt dit je niet aan? Geen probleem, we hebben gedurende de middag ook andere (rustigere) activiteiten (denk aan beachgolf bijvoorbeeld) en aan het einde van de middag hebben we ook een ontspannen borrel ingepland! Je hoeft je ook tussen de speeddates door zeker niet te vervelen...

Sta stil bij onze samenwerking

Van 18.00 to ca. 21.00 uur

Tijdens het Move Forward evenement is er uiteraard ook tijd om stil te staan bij onze samenwerking en deze te vieren en te verdiepen. Na de speeddates, de fun activiteit en de borrel kunnen we met z’n allen ongestoord en informeel netwerken tijdens de Tropical Beach BBQ. Onder het genot van lekker eten en een drankje kun je de gesprekken van de speeddates voortzetten, nieuwe contacten maken met fabrikanten en sponsoren en heb je de gelegenheid om (con)collega’s en Prianteers (nog) beter leren kennen.  Kortom, een gezellige en informele afsluiting van een - daar gaan wij van uit - geslaagde zakelijke middag!


Reserveer 27 Juni 2019 in je agenda en schrijf in!

Inschrijfformulier WTF - Move Forward 2019
Bedrijfsnaam*
Type Organisatie*
Aanhef*
Voornaam*
Achternaam*
Functie(titel)*
Email*
Mobiel telefoonnr.*T.b.v. event applicatie en het maken van 1-op-1 afspraken
Land
Evenement/actie
Foto uploaden

File(s) size limit is 20MB.

T.b.v. event applicatie en het maken van 1-op-1 afspraken
Ik verstrek de benodigde gegevens voor deelname aan dit evenement en de bijbehorende evenement-applicatie en vervolgacties en ga derhalve akkoord met het privacybeleid van Prianto.

Twitter feed

De speciale WTF Twitter feed is weer actief! Hier houden we jullie op de hoogte van specifieke WTF evenement ontwikkelingen, maar ook relevant marktnieuws én nieuws van de deelnemende fabrikanten. Vragen, opmerkingen, wetenswaardigheden delen? Twitter actief mee #PriantoWTF

Top